הוראות הגשה
הגבינה ניתכת בטמפרטורה של מעל 80 מעלות צלזיוס. מתאימה לגירוד ולפיזור מעל מאפים (כגון פיצה), בטוסטים או כמילוי כחלק ממסה כללית במוצרים מיועדים לאפיה או טיגון (כנאפה, קישים, פשטידות, בורקסים וכדומה)
רכיבים
מים, שמן קוקוס, אבקת חלב סויה, עמילן טפיוקה, עמילן תירס מעובד, מייצבים צמחים (קרגינן, קסנטן), מלח, שמרי בירה, מלח, חלבון תפוח אדמה
ערכים תזונתיים ל 100 גר’
קלוריות (קק”ל) |
238 |
חלבונים (גר’) |
3 |
פחמימות (גר’) |
17 |
שומנים (גר’) |
18 |
מתוכם שומן רווי (גר’) |
1.2 |
נתרן (מיליגרם) |
390 |
סידן (מיליגרם) |
4 |
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.